پاورپوینت کامل تعیین مقدار بهینه پروتئین ایزولهشده از ماهی به عنوان جایگزین چربی در فرآوردههای غذایی کمچرب با استفاده از تحلیل حسی و آماری
10 جولای 2025
پاورپوینت
4870
54 اسلاید
3 بازدید
۱۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنمایشی از اسلایدها برای آشنایی شما با کیفیت محتوا :
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.